Онлайн магазин за продажба на компютри, конфигурации, компютърни компоненти, хардуер, софтуер, принтери, консумативи и аксесоари. Инфостар ЕООД - доставка и сервиз в Бургас.   Инфостар ЕООД  
Инфорстар ЕООД Търсене
          Разширено търсене
НачалоУслуги ПромоцииИгри и лотарииЛизингГаранцияНовиниВръзкиЗа насКонтакти
ВХОД ЗА КЛИЕНТИ Инфостар ЕООД
  
  
Влез
Инфостар ЕООД
КАТЕГОРИИ Инфостар ЕООД
Производители на компютри
Производители на компютри ПРОИЗВОДИТЕЛИ Инфостар ЕООД
За да видите всички предлагани продукти от даден производите, моля изберете името му от горното меню


Производители на компютри
Най-купувани продукти НАЙ-КУПУВАНО Инфостар ЕООД
  » Батерия портативна Canyon CNE-CPB44
  » Баркод четец Датекс Z-3100 USB
  » Тонер касета за Toshiba 1340, 1350, 1360, 13...
  » Захранващ кабел за компютър
  » Звукова система, A4tech AS225
  » Клавиатура CANYON CNE-CKEY01, USB
  » Неонова лампа за компютър Spire
  » Четец SIM-CardReader-MicroSD ext. 23in1
  » Батерия за Prestigio PMT3407_4G
  » Вентилатор за видео карта TITAN 30x30x7.5mm...
Инфостар ЕООД

НОВИНИ И АНОНСИ

Нови продукти » OT 26.05.2008 фирма ИНФОСТАР продава продукти на Mitac MIO(Виж Нови продукти)

OT 26.05.2008 фирма ИНФОСТАР продава продукти на Mitac MIO - GSM телефони с GPS, GPS, PDA (Виж Нови продукти)

Източник: ИНФОСТАР


Комуникации » Достъп до Gmail през вашия GSM апарат

От Google постоянно разширяват достъпността на предлаганите от тях безплатни услуги, като най-новото улеснение е за потребителите на Gmail електронната поща. Става дума за пускането на Java приложение, което улеснява значително достъпа и работата с електронната поща през вашия мобилен телефон. Програмата може да бъде използвана на много широка гама от мобилни телефони, поддържащи Java, като пълният списък със съвместими устройства е достъпен на адрес mail.google.com. За да изтеглите Java приложението, трябва да отворите уебстраницата http://gmail.com/app от вашия GSM апарат, след което трябва да го инсталирате и да зададете потребителското си име и парола, които ползвате за Gmail. Единственият недостатък е, че за момента се поддържа само английски език на интерфейса на приложението.

Източник: Computer Bild


Хардуер » Kingston представя най-сигурния USB флаш!

Ако не знаете паролата – просто забравете... Световноизвестният производител на памети Kingston анонсира най-сигурния флаш в историята на USB паметите – DataTraveler Secure Privacy Edition. Той се предлага в обеми от 256 MB до 4 GB, а характерното е, че използва 256-битово хардуерно AES криптиране на паролата. С други думи, ако на флаша имате строго конфиденциална информация, то можете да бъдете абсолютно сигурни, че никой няма да може да достигне до нея освен вас. Ако все пак има опити, Kingston-ът ще се заключи след 10-ия неуспешен. И все пак високото ниво на сигурност не е повлияло на скоростта на четене и запис – DataTraveler Secure Privacy Edition е един рекордьор и в тази област. Скоростта на четене е 24 MB/сек, а пък на записване – 10 MB/сек. Продажбите му започват съвсем скоро, а цената е известна само за 256 MB-овия вариант – $53.

Източник: HiComm


Хардуер » Твърди дискове с обем 1 терабайт догодина

Производителите на твърди дискове усилено се подготвят да посрещнат новите предизвикателства, пред които ще бъдат изправени с излизането на Windows Vista. Именно поради тази причина се работи не само в областта на повишаване на капацитета на настолните твърди дискове до 1TB, но и по създаване на нови хибридни модели. Към момента единствено компанията Seagate разполага с 750GB твърд настолен диск, като през следващата година очакваме появата на терабайтови дискове от Hitachi, Seagate и Samsung. Междувременно тези компании разработват и хибридни твърди дискове, съчетаващи традиционната технология в комбинация с голям буфер от флаш памет, което има за цел да повиши надеждността и скоростта на работа, като същевременно намали и консумираната електроенергия. За момента хибридните твърди дискове са насочени основно към мобилните компютри.

Източник: Computer Bild


общи » България ще купува от януари адреси в еврозоната ".eu"

Наближава 1 януари, когато като граждани на европейската общност българите ще имат право да регистрират интернет адреси в евродомейна ".eu". За това напомниха тези дни от официалния си сайт Европейският регистър за имена на интернет домейни (EURid), избран от Европейската комисия да управлява топ домейна от първо ниво .eu. В средата на декември регистърът ще организира в София семинар на тема "Домейн имена .eu". На него ще стане ясно кой може да бъде и как се става акредитиран регистратор. Той ще се проведе на 14 декември в "Грандхотел София". Фокус на срещата ще бъде историята на ".eu", кой може да регистрира име в областта и как се прави това, каква е ролята на регистратора. Семинарът е насочен към съществуващи и потенциални регистратори, както и към хора с професионален интерес към бизнеса с домейн имена. По данни на EURid силният интерес към ".eu" е станал причина за намаление на цените за регистрация в зоната. Регистърът е решил от 1 януари 2007 г. регистрацията и годишната такса да струват 5 евро вместо досегашните 10 евро. Това е такса към акредитираните регистратори, които от своя страна ще определят цената за крайните клиенти. Досега в паневропейския домейн от първо ниво ".eu" са регистрирани над 2.3 млн. имена.

Източник: в-к "Дневник"ВАШАТА КОЛИЧКА
В количката за пазаруване до момента имате 0 артикула!
Натрупана сума:
0.00 лв.

ПРОМОЦИЯ
Вашият лаптоп за интернет, работа и забавление. »
579.00 лв.
Детайли
Компютърен конфигуратор

За да конфигурирате вашия нов персонален компютър, изберете с какъв тип процесор искате да бъде и кликнете върху бутона отдолу:

База:
Конфигуриране на PC

ПОКУПКИ НА ЛИЗИНГ

Кредит от Централна Кооперативна Банка (ЦКБ АД)

Не обичате да чакате? Ние ценим Вашето време. Пазарувайте при нас "на кредит" като представите само лична карта...
Детайли

БЕЗПЛАТЕН АБОНАМЕНТ
Моля, абонирайте се за да получавате дневните промоции директно на Вашия e-mail:
Абонамент

DELL


Intel AMD Seagate MSI EPOX Sapphire HP Xerox Asus Philips NEC Още
Хостинг, уеб дизайн и домейни от Уеб Арт ЕООД
© 1993 - 2019 "Инфостар ЕООД" - град Бургас
Условия за ползване Условия за ползване   Конфиденциалност Конфиденциалност   Контакти Контакти